sobre aquest blog

Diuen que una imatge val més que mil paraules. Potser per això, qui escriu aquest blog pateix, sovint, d’incontinència mental que ha de verbalitzar d’alguna manera. A vegades, costa fer-ho oralment. En canvi, en la intimitat de la pantalla de l’ordinador (violada per l’exponencialitat global del món virtual, certament), ens és més fàcil de buidar el pap. Aquí hom no trobarà res més que paraules, reflexions, idees, lletres, cròniques, opinions, visions, mots i d’altres, escrites a destemps.

A destemps, perquè no sempre s’escriuen ni es diuen quan toquen. A destemps, perquè no sempre, per no dir mai, seguiran allò que els temps actuals ens manen.

Utilitza’m

Des del meu punt de vista, la informació i el coneixement han de ser lliures; és per això que tot el que aquí podeu trobar està a la lliure disposició de tothom. Això sí, com que tots i totes estem inserides dins un context social, històric i geogràfic que ens precedeix, ens acompanya i sobre el que podem intervenir (i hi hem de!), cal tenir-ho present i donar-ne compte.

Per tant, tots els textos i fotografies estan sota Llicència Creative Commons 3.0 [CC By-Nc-Sa 3.0], que vol dir:

– les obres es poden copiar, distribuir i transmetre, així com modificar

– cal mencionar l’autoria de l’obra (sigui text o fotografia)

– no es poden fer servir les obres per a fins comercials

– el treball resultant de l’obra (sia modificada, copiada, etc.) ha de tenir una llicència igual o similar a aquesta.

Si no s’especifica res, totes les obres (textos i fotografies marcades com a “pròpies”) són de l’autor “a destemps“.

En el cas de fotografies externes, s’especifica si són d’una tercera persona (a qui cal mencionar, ja sigui amb nom sencer o en sigles, si no s’especifica) o extretes d’internet.

En el cas de textos externs (per exemple, poesies), cal mencionar-ne l’autor/a.

Per veure més info, consultar Llicència CC By-Nc-Sa 3.0.

A %d bloguers els agrada això: